Ilmaisimet ja mittarit

Katso vuokrat ja vuokraustiedot

Vuokran maksu pääsääntöisesti käteisellä tai 

Maksu käteisenä.

Metallinilmaisin

Metallinilmaisimella voidaan esimerkiksi etsiä kaivonkansia ja isoja, maanalaisia vesiventtiileitä. Katso käyttöohje.

Monet toivovat löytävänsä pieniä esineitä ja sähköjohdon paikan tällä laitteella. Se ei onnistu. Metallin pitää olla ns. magneettinen metalli eli kulta, hopea, pronssi, kupari ja alumiini eivät anna signaalia metallinilmaisemellemme, jota miinaharavaksi kutsutaan. Sähköjohdon etsintään kuuluu vaativia vastuita ja niitä ei voi hakea, paikalistaa ja kaivaa, kuin alan ammattilaiset, jotka ottavat myös vastuun tekemisistään. Miinaharavamme hankittiin talon vesijohdon pääsulkuventtiilin ja maastoon "hukkuneiden" valurautaisten kaivon kansien etsintään. Niitä on myös läydetty. Paras löytömme, ehkä sellainen talohaaraventtiilin löytö, että päälle oli kasvanut jo iso koivu. Koivu haloiksi ja venttiili esiin.

Pintakosteusmittari

Trotec_T660_pintakosteusmittari.pngT660 on helppokäyttöinen ja luotettava pintakosteusmittari, jolla voidaan mitata pintakosteutta aina 4 cm:n syvyyteen asti. Mittausarvojen suoraa arviointia varten käytettävissä ovat minimi- ja maksimitoiminnot. Niiden lisäksi ajankohtaista mittausarvoa voidaan säilyttää muistissa pitotoiminnolla. Mittarin näytössä on kaksi eri näyttöaluetta. T660 voidaan liittää tietokoneeseen USB-johdon avulla. Multi Measure Studio -ohjelmisto (ladattavissa ilmaiseksi trotec.de -sivulta kohdasta Service/Downloads) mahdollistaa mitattujen arvojen suoran siirron tietokoneelle myöhempiä analyyseja ja raportteja varten. T 660 -laitteessa on hälytystoiminto. Laitteeseen syötetään ennen mittausta yksittäinen raja-arvo. Jos määritetty hälytysraja-arvo ylittyy, laitteesta kuuluu välittömästi äänimerkki.

Viemärikamera

viemarikamera.jpgViemärikamera GeoPipe 20M soveltuu viemäreiden, putkien ja kanavistojen tarkastamiseen ja dokumentointiin. Kaapelin pituus on 20 metriä (halkaisija 5 mm) ja kamerapään halkaisija 22 mm. Kamerassa on tehokkaat LED valot (12 kpl). LED valojen tehoa voidaan säätää. Keskusyksikössä on 9" LCD-näyttö. Tallennus tapahtuu USB-muistiin, ja tallennettu video voidaan katsoa suoraan näytöltä. Laitteessa on metrilaskuri.