TV:n näkyvyyshäiriöistä lähinnä Yhteislaidun, Myllypuro ja Korpikallion alueilla.

Digita Oy otti, pyynnöstäni yhteyttä muutamiin ihmisiin (Yhteislaidun, Myllypuro ja Korpikallio) puhelimitse ja osassa kiinteistöistä on hyvin todennäköisesti läheisen 4G-tukiaseman aiheuttama häiriö. 4G-operaattorit ovat sitoutuneet maksamaan tarvittaessa 4G-suodattimen asennuksen antenniliikkeille kauttamme, joten alueella on tulossa käymään kahdessa kiinteistössä tilauksestamme Pirkkalasta antenniasennusliike:

Digiantenni Toni Koskinen Oy, p. 0500889039

 

Mikäli sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä kyseiseen antenniasennusliikkeeseen. Mikäli millä tahansa kiinteistöillä mittauksia tehdessä huomataan 4G-häiriö, on suodattimen asennus antenniasennusliikkeen toimesta kotitalouksille maksuton. 4G-verkosta häiriöitä ilmenee lähinnä silloin, kun käytössä on vahvistin. Lisäksi 4G-verkkoja on paranneltu alueella tämän vuoden toukokuussa, joten ajallisesti toukokuulta lähtöisin olevat ongelmat saattavat liittyä 4G-verkkoon.

Ilman vahvistinta ongelmat yleensä johtuvat riittämättömästä signaalin voimakkuudesta, jolloin tilannetta korjataan antennijärjestelmää tehostamalla. Tällaiset asennustyöt ovat kaikissa tilanteissa kiinteistön omistajan vastuulla.

Yhteisantennikiinteistöistä kuten rivi- ja kerrostaloista yhteyttä tulisi ottaa isännöitsijän toimesta, jotta asennusliike voi sopia käynnin ja päästä kiinteistön tekniseen tilaan yms.

Digita Oy / Ossi

 

Kesä on yhdistystominnassa hiljaista. Vadelmalle mietimme hyvää käyttöä. Jättiputkea torjumme ja laitteita vuokrataan ympäri vuoden.

Toivomme, että kylän asukkaat ottavat Vadelman jotenkin omakseen, vaikkapa taloyhtiöiden kokouspaikkana.

 

 kuvia_011.jpg